TV-inspektionen.dk

Ring til os: 21 21 15 90

Uvildig rådgivning og helhedsløsning.

Vi finder fejlene og løsningerne.

 

Ring: 21 21 15 90

Tv-inspektion Frederiksberg, Kbh., Gentofte m. fl.

Mange ældre ejendomme på Frederiksberg og i Gentofte er udført med lerrør, med lang holdbarhed, men nu ser vi mange skader også her. Det taler for at få lavet kloak-tv, inden det går galt.

Certificeret

Vi er som autoriseret kloakmester medlem af Dansk Kloakmestre med tilhørende garantiordning.

"Kloakmestrenes

TV-inspektion"

Vi er certificeret og under løbende kontrol af

 

 

Oplever du problemer med kloakken?

Er der rotter, utætheder eller er kloakken stoppet? Vi afdækker problemerne med tv-inspektion og yder rådgivning i forhold til at få løst problemerne.

Har du brug for tv-inspektion til en adresse på Frederiksberg, i Kbh. eller et andet sted i Storkøbenhavn, så kontakt os. Skriv til solsiden@os.dk eller ring på 21 21 15 90.

 

Vi kommer ind i alle krogene

Med vores kompakte udstyr, kommer vi nemt frem til kloakken, også selvom vi skal ned af snørklede havegange m.m. Vi har drejbare kamerahoveder i flere størrelser, som gør os i stand til at lave klare billeder på afstand og helt tæt på - og i næsten alle vinkler.

Vores kamera kan søge ind i grenrør, og grenrør på grenrør! Dette giver mulighed for at komme ind i langt de fleste afkroge af et kloaksystem, hvilket giver den optimale tv-inspektion.

 

Certificeret tv-inspektion - efter forskrifterne.

Vi er aut. kloakmester og certificeret tv-operatør og medlem af byggeriets kvalitetskontrol, ”Kloakmestrenes TV-inspektion”. Dette sikrer dig, at vi udfører tv-inspektion, som lever op til alle krav og regler.

 

Få et tilbud på tv-inspektion

Ønsker du et tilbud på tv-inspektion til en adresse på Frederiksberg, i Kbh., Gentofte eller et andet sted i Storkøbenhavn, så kontakt os. Kontakt os på solsiden@os.dk eller ring til os på 21 21 15 90.

 

 

Jesper Bernth Nielsen / Solsiden ApS - Clermontgade 27, 4000 Roskilde

CVR nr. 27 11 86 90 - mobil. 21 21 15 90 - mail: solsiden@os.dk